دیزاین سالاد کاهو
دیزاین سالاد کاهو یه چیزی فراتر از یه ظرف سبزیجاته؛ یه جورایی میشه گفت یه تابلوی هنری خوشمزه است که باهاش میتونی سلیقه و خلاقیتت رو نشون بدی. کی گفته سالاد باید فقط خیار و گوجه باشه؟ بیا یکم بهش رنگ و لعاب بدیم!
اول از همه، به این فکر کن که چه طعمهایی رو دوست داری. ترش، شیرین، تند؟ هر کدوم رو که انتخاب کنی، میتونی مواد اولیه سالادت رو بر اساس همون بچینی. مثلاً اگه طعم ترش رو دوست داری، آب لیمو و نارنج رو فراموش نکن. یه کوچولو سماق هم بزنی، دیگه عالی میشه!
بعدش، نوبت به رنگها میرسه. هر چی رنگارنگتر، بهتر! از کاهوی سبز و قرمز گرفته تا گوجههای گیلاسی رنگی و فلفل دلمهایهای زرد و نارنجی، همه رو توی سالادت جا بده. اینجوری هم خوشگلتر میشه، هم کلی ویتامین به بدنت میرسه.
یه نکته مهم دیگه هم اینه که به بافت مواد دقت کنی. مثلاً اگه از خیار و گوجه استفاده میکنی، یه کوچولو گردو یا بادوم هم بهش اضافه کن که یه بافت ترد و خوشایند داشته باشه. تخمه کدو و آفتابگردان هم گزینههای خیلی خوبی هستن.
حالا میرسیم به سس سالاد. اینجا دیگه دستت خیلی بازه! میتونی از سسهای آماده استفاده کنی، یا خودت یه سس خونگی خوشمزه درست کنی. روغن زیتون، آب لیمو، نمک، فلفل، یه کوچولو سیر و آویشن، همهاش با هم یه سس فوقالعاده میشه.
آخر از همه، یادت نره که سالادت رو با یه چیزی تزیین کنی. چند تا برگ نعناع تازه، یه کم جعفری خرد شده، یا حتی چند تا گل محمدی خشک، میتونه سالادت رو خیلی شیک و مجلسی کنه. اینجوری هم خودت لذت میبری، هم مهمونات رو سورپرایز میکنی.